İçeriğe geç

1 Kişi Kaç Bilet Alabilir

1 kişi 2 tane Passolig alabilir mi?

Evet, bir kişi aynı TC Kimlik numarası ile birden fazla Passolig kartı alabilir. 5. Passolig kartı nasıl alınır? Amedspor Passolig kartını almak için [Passolig Başvuru Linki](Passolig Başvuru Linki)’ne tıklayabilirsiniz.

1 kişi en fazla kaç maç bileti alabilir?

Kaç bilet alabilirim? Bir kişi, kendisi dahil toplam beş kişi adına bilet (5) alabilir. Bilet satın alan tüm taraftarların Passolig kartı olması gerekir. Passolig kartımı henüz almadım, maça nasıl katılabilirim?

Tek Passolig 2 bilet alınabilir mi?

3. Bilet satma hakkınız bulunmaktadır. .tr üzerinden bilet satın aldığınızda her futbol maçı için PASSOLİG KART bileti satın alma hakkınız bulunmaktadır.

Süper Kupa’da bir kişi kaç bilet alabilir?

Bir kişi en fazla 1 (bir) adet bilet satın alabilir. Bilet satın almak isteyen tüm taraftarların Passolig kartına sahip olması gerekmektedir. Beşiktaş A.Ş. biletleri sadece logolu Passolig kartına sahip taraftarlarımız tarafından satın alınabilir.

2024 Passolig ücreti ne kadar?

1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olan e-bilet kullanım süresi uzatma işlemlerinde geçerli fiyatlar; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, TFF logolu ve logosuz Passolig Kart için 500 TL, Trabzonspor, Ankaragücü ve Trabzonspor için 250 TL, Bursaspor için 215 TL’dir.

Passolig kadınlara ücretsiz mi?

Ücretsiz bilet almak isteyen 7-12 yaş arası kadın ve çocuk taraftarların BJK logolu Passolig kartına sahip olması gerekmektedir. Ücretsiz biletler devredilemez. 0-6 yaş arası çocuklar stadyuma ücretsiz girebilir.

GS Passolig kaç TL?

E-bilet sisteminin yıllık kullanım ücretinin değişmesi hakkındaKulüp adıE-bilet kullanım ücreti (TL)Beşiktaş53Galatasaray53Fenerbahçe52,5Trabzonspor4350 satır daha

18 yaş altı Passolig gerekli mi?

7 yaş ve üzeri çocuklar için Passolig kartı satın alınması gerekmektedir.

Tek maçlık Passolig var mı?

Passolig kartım olmadan maça nasıl katılabilirim? Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmediyse, Passo Mobil uygulamasının “Cep telefonuyla maça giriş” özelliğini kullanarak veya stadyum gişelerinden “Tek giriş bileti” satın alarak stadyuma girebilirsiniz.

Başkasının bileti ile maça girilir mi?

Hayır, her taraftar sadece kendi Passolig’iyle stadyuma girebilir. Kart sisteme okutulduğunda, bölünmüş ekranın bir tarafında karttaki kişinin fotoğrafı ve turnikeden geçen kişinin fotoğrafı aynı anda diğer tarafta görünür. Yakalanırsanız, bir yıl boyunca yelken açmanız yasaklanır ve para cezası alırsınız.

Passolig yenileme kaç TL?

Yıllık üyelik yenileme bedeli 500 TL’dir.

Maç için Passolig şart mı?

14 Nisan 2014 tarihinde yürürlüğe giren 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereğince, Passolig kartı olmadan stadyumlara giriş yapılamıyor.

Süper Kupa finali bileti kaç TL?

Turkcell Süper Kupa 2024 maçının bilet fiyatları kale arkası için 600 TL, doğu-batı tribünü için ise 1200 TL olarak belirlendi. Tribün dağılımı için yapılan kura çekiminin ardından Galatasaray taraftarları batı ve güney tribünlerinde, Beşiktaş taraftarları ise doğu ve kuzey tribünlerinde yer alacak.

GS maçına nasıl bilet alınır?

Biletimi nereden alabilirim? Biletinizi www..tr adresinden, N’Kolay satış noktalarından, Passo akıllı telefon uygulamasından ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz.

Süper Kupa altın mı?

Kupanın Özellikleri: *Kupanın toplam ağırlığı 10 kg’dır. 925 ayar gümüş *Gümüş üst kısımda 24 ayar saf altın kaplama *Yükseklik 74 cm. Aşağıda adı geçen kupalar Spor Toto Süper Lig Kupası ile aynı görsel özelliklere sahiptir. Gövdesi gümüş kaplama olup top kısmı pirinçten üretilmiştir. Yükseklikleri aşağıda listelenmiştir.

İki takım passolığı olabilir mi?

Bir kişinin birden fazla Passolig kartı bulunabileceği için mevcut Passolig kartını iptal ettirmeden Sakaryaspor Passolig kartı düzenlenebilmektedir.

Passolig sadece tek takım için mi?

Kulüp, il veya ilçe spor güvenlik ofisinin aksi yönde bir kararı olmadığı sürece, Passolig kartınızın logosu ev sahibi takıma aitse, ev sahibi takımın tribünlerinden bilet alabilirsiniz. Kartınızın logosu deplasman takımının logosu ise, deplasman takımı, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1 tribünlerinden bilet alabilirsiniz.

Başka Passolig ile maça girilir mi?

Passolig kartınızı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz ancak bu ücreti ödemediğiniz takdirde Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig müsabakaları için maç bileti ve kombine bilet satın alamazsınız, bu müsabakaların biletleri Passolig kartınıza aktarılamaz veya müsabakalar için stadyumlara giriş yapamazsınız.

Tek girişlik pass card ne kadar?

Maç heyecanı içinde Passolig kartınızı yanınızda götürmeyi unutmuş olabilirsiniz ancak bu durum maça katılmanıza engel olmayacaktır. Akıllı telefonunuza Passo Mobil uygulamasını indirerek veya stadyum gişesinden 15 TL karşılığında alabileceğiniz Tek Girişli Geçiş Kartı kullanarak maça katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir